01-4-2019

GOED NIEUWS - Geen grap! - DE NIEUWE PRACHTIGE EDITIE VAN KLANK valt deze week in de brievenbus.

Alle exemplaren zijn door de drukker afgeleverd bij het inpakbureau en vandaar gaan ze in de verzending.

Geen abonnee maar je wilt hem ook ontvangen? Kijk hier op de site dan bij: Over Klank -> Abonneren en geef je op. Je krijgt hem dan ook toegestuurd!


12-2018

OVER DE PROGRAMMERING VAN KLANK

Zoals alle lezers van KLANK weten is ons blad geen commercieel maar een non-profit blad.

Van voor tot achter opgemaakt en volgeschreven door pure vrijwilligers die door hun muziekliefde en hun werk dit blad in de lucht willen houden. Gelukkig en wel iets om dankbaar voor te zijn en rekening mee te houden.

Onze programmering vooraan in het kwartaal – waarbij drie weken vooraf moeten worden gerekend voor druk- en verspreiding – was erg ongunstig in feestelijke en vakantietijden. Te vaak moesten onze onmisbare medewerkers de afgelopen jaren in die tijd nog dagen opofferen om het toch maar tijdig in te kunnen leveren.

Vorig jaar hebben we de uitgave van ons blad – rekening houdend met de agenda die zover we gegevens hebben elkaar overlapt – langzamerhand verschoven naar ongeveer het midden van het kwartaal.

Bij een rondgang langs schrijvers en een aantal lezers blijkt ieder er erg content mee te zijn. We gaan er dus dit jaar ook zo weer enthousiast mee door.