08-07-2019

NIEUWS van het Muziektijdschrift KLANK. Het énige Vakblad voor accordeon en harmonica liefhebbers

Na de bezorging van de laatste editie hebben we veel leuke berichten over de inhoud van de artikelen, iedereen hiervoor bedankt.

Mocht je abonnee zijn en is de brievenbus ten onrechte overgeslagen, laat het ons dan snel weten. We sturen zeker meteen een nieuw exemplaar en kijken na waarom het niet is gebeurd.

Natuurlijk hebben we ook nog een stapel KLANK-en liggen voor nieuwe lezers.

Bekijk de fotopagina, lees de Inhoudspagina van het laatste nummer (klikken geeft een grotere weergave en er zijn 3 afbeeldingen) en geef je voor een abonnement op via mail (info.klank@hetnet.nl). Dan komt het ook bij jou zo vlug mogelijk in de bus.


12-2018

OVER DE PROGRAMMERING VAN KLANK

Zoals alle lezers van KLANK weten is ons blad geen commercieel maar een non-profit blad.

Van voor tot achter opgemaakt en volgeschreven door pure vrijwilligers die door hun muziekliefde en hun werk dit blad in de lucht willen houden. Gelukkig en wel iets om dankbaar voor te zijn en rekening mee te houden.

Onze programmering vooraan in het kwartaal – waarbij drie weken vooraf moeten worden gerekend voor druk- en verspreiding – was erg ongunstig in feestelijke en vakantietijden. Te vaak moesten onze onmisbare medewerkers de afgelopen jaren in die tijd nog dagen opofferen om het toch maar tijdig in te kunnen leveren.

Vorig jaar hebben we de uitgave van ons blad – rekening houdend met de agenda die zover we gegevens hebben elkaar overlapt – langzamerhand verschoven naar ongeveer het midden van het kwartaal.

Bij een rondgang langs schrijvers en een aantal lezers blijkt ieder er erg content mee te zijn. We gaan er dus dit jaar ook zo weer enthousiast mee door.