In KLANK nummer 2:
(2e kwartaal 2018 – jaargang 28)


HELEMAAL WEER IN BALANS
Op de facebookpagina heeft een bericht gestaan over de oorzaak van de vertraging van dit eerste nummer van 2018. Voor wie dat niet gezien heeft, een toelichting.

Het uitbrengen heeft helaas vertraging opgelopen door een ongeluk dat mij is overkomen. In plaats van aan mijn bureau aan KLANK te kunnen werken moest ik in de ziekenboeg werken aan beter worden. Alleen tandenknarsen mocht. Een groot deel van de inhoud was toen al klaar, maar gedeeltelijk afleveren was geen optie.Excuses voor het ongemak dat het u opgeleverd heeft.

Met fantastische hulp van het hele team medewerkers (Hulde!) ligt het nu toch in volle glorie voor u.

Lisette Thooft ontwikkelde een simpel ritueel dat werkt met chi (levenskracht), handgebaren en uitspraken. Elke dag kun je jezelf ermee laten doorstromen waardoor je weer opbloeit. In principe hebben we echt alles in huis om te bloeien en te gedijen.
Voor een bespeler van een balginstrument geldt dit nog meer. De talrijke positieve resultaten ervaar je tijdens het spelen in jezelf. Je hebt ook met je instrument alles in huis om in evenwicht te komen. Voortschrijdend inzicht vanuit de wetenschap heeft aangetoond dat je spel ook tot een genezingsproces van ziekten kan leiden, tot tegengaan van kwalen en ouderdomsverschijnselen. Maar ook als luisteraar naar bepaalde muziek kun je al genezen, zie maar het artikel van Rueger hierover. Warm is het om te lezen hoeveel muzikale mensen voor elkaar en hun luisteraars willen betekenen en wat ze daarvoor overhebben.

Het is wederom een heel bijzonder nummer met razend interessante en zelfs opzienbarende artikelen. We hopen dat het weer inspirerend en plezierig voor u is.

Dat wordt gewenst namens allen van KLANK,

Millie Goumans