In KLANK nummer 4:
(3e kwartaal 2016 – jaargang 26)


Er valt wat hemelwater. Maar met zo'n doorzichtige balg zit je met je orkestje op schoot toch lekker droog min of meer buiten te spelen. Water, daar doe je je speelkameraad geen plezier mee.

'Elk harmonicaatje speelt zoals het gebekt is' schrijft Wiel Reulen en Willem van Hulst spreekt zijn Steiertje liefdevol toe als hij meent dat deze gekwetst is.
De liefde van iedere speler voor zijn of haar instrument is groot en veelzijdig. Van de binnenkant - bijzondere tongen, vernuftig mechaniek - tot buitenkant - stijlvol zwart of kleurig met soms 'diamantjes'.
Kennis over het innerlijke leven van je instrument is zelfs van invloed op je wijze van musiceren leest u verderop en nog veel meer. Want alle schrijvende medewerkers hebben hun kennis en kunde zoals u gewend bent op een boeiende manier op papier gezet en uw reacties kunnen de aanzet zijn tot nieuwe artikelen. Johan de With heeft al menig artikel n.a.v. een verzoek van een van u geschreven. Dus laat het weten, ze horen graag van u.

Tenslotte een zomertip!
We zijn nu 26 jaar een uniek blad voor "onze" familie met een even unieke Agenda.
Jaarlijks zijn er lezers die ons steunen door een donatie naast hun abonnementsbijdrage. We zijn daar heel blij mee! We hebben die steun nodig om te blijven doorgaan.
U kunt uw waardering ook laten blijken door ons te steunen met een nieuwe abonnee. Deel uw kennis over KLANK met een muziekvriend, kennis, belangstellende: er zijn veel muziekliefhebbers die ons blad nog niet kennen. Zo steunt u ook het bestaan van uw blad en krijgt daarvoor een bonus van € 5,-
U begrijpt, ook op die manier horen we graag van u.

We wensen u weer veel leesplezier en inspiratie en mooie zonnige dagen,

namens allen van KLANK